A bőröm viszket fürdésnél, és szúnyogcsípésszerű vörös foltok jelennek meg rajta. Mitől lehet ez?
Kb. fél éve tart ez a dolog de nem annyira vettem figyelmet róla. De ma este jól megnéztem a hátam és rettenetesen néz ki: mintha vagy 50 szúnyogcsípés lenne rajta szerteszét. Amikor meg fürdök akkor meg viszket a mellkasomnál, a hátamnál, a vállamnál a bőr, és ha nem vakarom akkor is előjönnek ezek a kis dudorok! Mitől lehet ez? (Bőrgyógyászhoz el fogok vele menni, de gondoltam előbb megkérdezem itt hátha valaki tud segíteni.)
16/L
Nekem pont ugyanez volt és elmentem vele bőrgyógyászhoz es azt mondta hogy ekcema aztan elmentem 2 masikhoz es a betegseg az hogy a szőrhagymaknal valamieltelitodott. majd adnak kremet es estenkent dorzsszivaccsal kell vakarni. Egy ideig nem lesz semmi valtozas aztan elkezd gyogyulni de sajnos ez genetikai(bar nem volt ilyen a csaladban) ezert teljesen nem tud eltunni de soksok kezeles utan szebb lesz sokkal es siess a borgyogyasszal ha nyarra szep akarsz lenni
sok szerencset
remelem segitettem
bocs az ekezethianyert de mobilrolirok es igy egyszerubb
14l
Ha ekcémalenne akkor nem lehet dudor hanem lapos lenne
allergiát csak olyan orvos mond akinek fogalma sincs róla(pl iskolaorvos)
3. vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!