Mit tegyek a gyorsan zsírosodó hajammal?
Figyelt kérdés
Kétnaponta mosok hajat. Első nap még nagyon szép de második nap már lapos, és zsíros. Engem nagyon zavar ez. Mit lehet ezzel kezdeni?2014. nov. 11. 18:49
1/3 anonim válasza:
Szárazsamponnal +1 napot rá tudsz húzni..vagy hintőpor ,de tènyleg csak 1 nappal tudod meghosszabbítani.
2/3 anonim válasza:
igen, száraz sampon, viszont a sokszori mosás nem tesz jót a hajnak.minél többet mosod annál jobban fog zsírosodni ezt a szakemberek is megmondják. a megoldás , hogy legalább 2 hétig ne moss hajat (igen borzalmas lesz a hajad) és utána elég lesz egy héten 2x mosni hajat mert nem fog annyira zsírosodni.
3/3 anonim válasza:
sajnos ez nem igy van. en amikor munkanelkuli voltam 2 hetente mostam hajat es ugyanugy utana borzalmas zsiros maradt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!