Hogyan világosítsam ki még jobban a hajam?
Sziasztok! Elsősorban azokhoz fordulok, akik rendelkeznek tapasztalatokkal a témát illetően.
Eredetileg sötétbarna hajam van, ezt fél éve kiszőkíttetem, így a végeredmény egy szép mogyoróbarna árnyalat lett ( [link] Sajnos az eredeti hajam, ahogy nő ki, a töve egyre kopottabb, barnásabb lesz, szerintem ugyanúgy be fog sötétedni, mint amilyen volt eredetileg. :( Hiába festem havonta sötétszőke hajfestékkel, egyre sötétebb.
Én ilyen hajat szeretnék: [link]
Hogyan érhetném ezt el? Tudom, hogy szükség lesz még egy szőkítésre, de szeretném, ha minimálisan roncsolódna a hajam.
Köszi az eddigi válaszokat!
Első, nem próbáltam, tudnál ezekről picit bővebben mesélni?
Második, jobban örülnék valami természetes módszernek, mert nem szeretném roncsolni a hajam. De végső megoldásként persze bevállalok néha egy-egy szőkítést.
Akit érdekel, és hasonló problémákkal küzd, azoknak írom, hogy végül sikerült elérni a képen látható hajszínt 2 hónap alatt.
Első festésnél a fodrász kiszőkítette a hajam, majd bekente egy mézszőke árnyalattal. A következő alkalomkor már csak tövet festett, és nagyon meg vagyok elégedve vele. :) A roncsolódott hajvégekre pedig sok balzsamot, és olajat használtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!