Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szőke hajról vörösre szeretnék...

Szőke hajról vörösre szeretnék váltani, szerintetek jó döntés? Egyébként kék szemem kerek arcom és világos bőröm van.

Figyelt kérdés
2014. nov. 8. 23:44
 1/2 anonim ***** válasza:

Ennyiből nem derül ki.

Nekem zöld szemem van és világos szeplős bőröm, ami elvileg tökéletes vörös hajjal...de mégsem állt jól egyáltalán, nagyon megbántam, hülyén néztem ki, aztán le kellett szívatni ami miatt több mint a fele hajam letört.

Szóval mielőtt festenél próbáld ki a színt, parókával akár vagy photoshoppal... max színező samponnal kezd.

2014. nov. 9. 08:43
 2/2 anonim ***** válasza:
Én voltam szőkéből vörös. Soha többet. Egy az hogy nem is állt jól, kettő állandóan festeni kellett, mert 1. a vörös nagyon könnyen kopik, kettő a szőke meg ledobja.
2014. nov. 9. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!