Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Padlizsán színű haj világosítása?

Padlizsán színű haj világosítása?

Figyelt kérdés

Legutóbb kicsit sokáig hagytam a hajamon a festéket(véletlenül), és nagyon sötét lett, szinte fekete. Most festettem először amúgy ilyen színnel, előtte vöröses volt, de nem ötét árnyalat. Ha legközelebb ugyanilyen színnel festeném, csak kevernék bele mondjuk egy kis szőkítőport, világosabb lesz? Nem lesz tőle esetleg vöröses? Csinált már ilyet valaki?

Vagy hogyan lehetne világosítani rajta? Mrt amúgy a színe szép.

2014. nov. 3. 12:37
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Amit tervezel, az nem jó ötlet. A szőkítő lebontja a pigmenteket - a természeteseket is és a mesterségeseket is -, a festék meg beépítené, úgyhogy a két anyag pont egymás ellen dolgozna, és ki tudja, milyen eredmény születne?

Moss korpásodás elleni samponnal hajat, az nagyon tudja fakítani a festett hajat, vagy mondjuk egy kis c vitaminos samponozás. Viszont egyik sem adja a szín világosabb variációját, arra készülj fel. Tehát ha sikerült valamilyen módon világosítanod a hajadon, akkor mehet rá a kedvenc színed, csak most világosabb tónusban, mint eddig.

2014. nov. 3. 12:40
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem így megy, a szőkítőpor nem világosít a festéken...

Ki kell koptatni a festéket először is, utána világosabbal festeni. Koptatásra jó amiket előttem írtak, sampon meg c-vitamin. Vagy vegyél hajradírt. Mondjuk felénk az drágább mint a fodrász... szóval ha így van akkor menj fodrászhoz inkább.

2014. nov. 3. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!