Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mikor múlik már el végre a...

Mikor múlik már el végre a pattanás, miteszer? Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szóval nagyon aggaszt,hogy negyedik éve pattanással és milliónyi miteszerrel szenvedek,azt most meg mondom,hogy igen tinédzser vagyok,de valamit csak lehet ellene tenni.

Minden lehető pattanás miteszer kenőcs ,kendő,pakolást kipróbáltam használtam,voltam 1 éve bőrgyógyásznál de nem nagyon érdekelte a dolog.Felírt egy 3000 forintos alig 5 cm-es tubusos kencét.Ami lósz*art se használt szóval 3000 forint a kukába.A lehető legtöbb vizet iszom kb.napi 2 liter + 1 liter zöld tea.

Vitaminomat is szedek.De már az agyamra megy,hogy nem akar múlni,valaki nem tud olyat rá ami tényleg használ?Legyen az gyógyszer (kivéve fogamzásgátló,mert azt nem szeretnék még szedni)

2014. nov. 5. 21:43
 1/6 anonim ***** válasza:

1. kozmetikusnál voltál?

2. a tévhiteidet oszlasd el, amit a bőrgyógyász felír az pont ugyanolyan ártalmas a szervezetedre mint a fogamzásgátló, ha nem rosszabbak.

2014. nov. 5. 23:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Próbálj meg az étkezésen változtatni, az nagyon sokat számít. Hagyd el a tejterméket, a legtöbb embernél valamilyen allergiás tüneteket okoz, ami sok esetben pattanás. Ha ez sem segít, próbáld ki a paleo étrendet. Nekem a paleo 2-3 hét alatt tökéletesen rendbe hozta a pattanásaimat, pedig 6 éve kínlódtam velük és már tinédzser sem vagyok.
2014. nov. 6. 09:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez szerintem ma már nem életkori sajátosság, ha sminkeled magad, alapozó, bb krém, púder vagy akármi, ha hosszabb ideig van az arcodon, könnyen kialakulhatnak tőle... Nekem már konkrétan egy erősebb arckrémtől is jönnek ki. Nekem akkor volt kevés, amikor szappannal mostam az arcomat, nagyon szép arcom volt, viszont rendesen ki is szárította a bőrömet! Azt tudom tanácsolni, hogy tisztítsd rendesen a bőrödet, éjszakára legyen teljesen tiszta, ne egyél túl sok olajos ételt, igyál rendesen, radírozd a bőrödet.
2014. nov. 6. 13:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Egészséges étkezés megvan? Nincs semmilyen bajod, mint pl rossz fogak, akármi? Megfelelően és rendszeresen tisztítod a bőröd? Bio termékeket célszerű használni, minden nap. A mitesszereket pedig gőzölés után tiszta kézzel ki lehet nyomkodni.
2014. nov. 6. 14:03
 5/6 A kérdező kommentje:
Vegetáriánus vagyok.És igen rendesen étkezem,nem eszem csokoládét és chipseket.Igen,a fogaim viszont borzalmasan romlanak,pedig igen MOSOM,szájvizezem stb. Nem tudom,hogy a hajhullás,és a szédülés,sápadtság a hátterében állhat-e.Viszont alapozót azt használok,mert már kimenni nem merek az utcára ilyen arcal,kozmetikushoz járok,de minden hónapban 5500 forint az azért húzós. Viszont jövőhéten megyek kozmetikushoz,és megpróbálok nem használni alapozót.Vizet pedig mondtam,hogy rengeteget iszom. Mindenkinek köszönöm a választ.:) !
2014. nov. 6. 20:09
 6/6 anonim válasza:
Szia én is nagyon pattanásos lettem pedig mar megyek ki nagyon a tinikorbol reggebben semmi bajom nem volt a borommel es fel ev alatt nagyon leromlott mindent kiprobaltam csak csunyabb lett nekem egy valami hasznalt zold szuztea kapszula amit 3 napig szedtem es meregtelenitettem ez eleg kellemetlen mert 3 napig a wc ulsz de hatásos ez mellet sok vizet ittam es vitamint szedtem ezen kivul elhagytam a kozmetikumokat es a termesztes dolgokra vettem ra magam mez es fahej ha ossztekevered 2 evokanal mez egy teaskanal fahej en mindennap egy 15 prercre bekenem az arcom es 2 nap allatt mar javult egy het utan teljesen szep borom lett ja es citrmos vizzel moss arcot de igazi citrommal .erdemes ezekre ra allni rengeteg recept van fent a neten
2014. nov. 8. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!