Lány vagyok, és egy kicsit látszik a bajszom. Ha napon vagyok akkor elég feltünő. Mivel szőrteleníthetném ott?
Szia!
Egy egyszerű mozdulat - gyantázás. Ezt viszont minimum havonta meg kellene ismételned. Szerintem nem lenne vészes. És tény, hogy a szőr nem erősödik borotválás után (nem győzöm hangsúlyozni és ismételni)! Persze azért ne borotváld, felesleges. Ma már lehet kapni "gyantaport", ezt felkevered és akár otthon is megszabadulhatsz a bajusztól. De jobb, ha kozmetikusra bízod.
vagy később ha belejössz vehetsz arcra való gyantacsíkot, asszem az Xepilnek van, és azzal le tudod szedni otthon.
akkor kell megismételni ha látod hogy újra kezd nőni, nem törvényszerű hogy havonta. erősödni biztos nem fog, ezt hidd el.
Igen e nálam is probléma volt én is 17 éves lány vagyok fehér a bőröm és nagyon tud látszódni a bajuszom.Először kozmetikushoz mentem gyantáztatni de mostanáában elég sok a dolgom nem volt időm elmenni ezért ahogy a tükörbe nézve meglátok egy szálat fogom a csipeszt és nincs többé bbajusz :)
Gondolkoztam rajta hogy majd egyszer kikellene próbálni azt a lézeres kezelést nem olcsó de állítólag soha többé nem fog utána visszanőlni a bajusz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!