Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szőrbenövések epilátor után...

Szőrbenövések epilátor után mikor múlnak el?

Figyelt kérdés
3 hónapja nem használok már epilátort, de még mindig vannak ilyen pattanás-kinézetű dolgok a lábamon és nem akarnak elmúlni. Miért? Bőrgyógyász adott rá kencét, de nem ér semmit. Sudocremet is próbáltam rá, aloe verát is. Eddig semmit nem használtak. Mit tegyek?
2014. nov. 1. 22:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Radírozd át és fújd le bőrfertőtlenítő sprayvel.
2014. nov. 2. 05:36
 2/3 anonim ***** válasza:
nekem a borradir semmit se er. furdes utan vagy kozben jo erosen dorzsold az ilyen erdesebb szivaccsal (nem tudom a pontos nevet, de nem sima szivacs, durvabb a felulete) vagy jo erosen dorzsold le pamut torolkozovel. en kezzel, korommel is ki szoktam oket piszkalni, de erre nem akarlak rabeszelni. azert az durva, ha meg 3 honap mulva is vannak ilyenek rajtad..
2014. nov. 2. 08:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is ez a gondom. :S ha meg kinyomkodom őket akkor meglátszik és így meg mint valami leprás lába, kábú úgy néz ki...
2014. nov. 2. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!