Szőrbenövések epilátor után mikor múlnak el?
Figyelt kérdés
3 hónapja nem használok már epilátort, de még mindig vannak ilyen pattanás-kinézetű dolgok a lábamon és nem akarnak elmúlni. Miért? Bőrgyógyász adott rá kencét, de nem ér semmit. Sudocremet is próbáltam rá, aloe verát is. Eddig semmit nem használtak. Mit tegyek?2014. nov. 1. 22:46
1/3 anonim válasza:
Radírozd át és fújd le bőrfertőtlenítő sprayvel.
2/3 anonim válasza:
nekem a borradir semmit se er. furdes utan vagy kozben jo erosen dorzsold az ilyen erdesebb szivaccsal (nem tudom a pontos nevet, de nem sima szivacs, durvabb a felulete) vagy jo erosen dorzsold le pamut torolkozovel. en kezzel, korommel is ki szoktam oket piszkalni, de erre nem akarlak rabeszelni. azert az durva, ha meg 3 honap mulva is vannak ilyenek rajtad..
3/3 anonim válasza:
Nekem is ez a gondom. :S ha meg kinyomkodom őket akkor meglátszik és így meg mint valami leprás lába, kábú úgy néz ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!