Lányok! Inkább Vasalja a haját egy fiú, vagy legyen idétlen hullámos-enyhén göndör haja?
a kulcsszó: természetesség. Ha hullámos-göndör a hajad, az miért lenne idétlen? mert lassan már a kutyáknak is hajvasalózni kell a szőrét, mert anélkül ciki?
én speciel rá tudnék okádani egy kivasalt hajú fiúra, de ugyanígy kész vagyok egy trendi tépett frízúrától. Miért nem lehet szimplán levágni, férfiasra, ha? bár tudom, a mai tinicsajoknak a lányos fiúcskák jönnek be, gondolom, te se lehetsz több 16-nál.
egy 23 éves vénlány
zselézd-waxold inkább, azzal tök szexivé tehető egy hullámosabb haj.
vagy vágd le rövidre.
de ne vasald
24L
Aki nem Pumukli fejjel születik, az könnyen beszél !
Mindig az szeretne hullámosat akinek egyenes, akinek meg egyenes van hullámosat szeretne :P
Csak az egyenes hajú emberek nem tudják milyen a hullámos.göndör haj :) Úgyhogy ne ítélkezzen itt senki se felettem !
Nekem is göndör a hajam bár én lány vagyok..
Végzetem a göndör hajú pasi.. (L)
Szeretem őket :)
Olyan mint Márknak kb?
15/L
egy kcsit értelmetlen a fenti mondatotd vagyis ugyanazt irtad le kétszer, aki hullámosat akar annak egyenes van akinek meg egyenes az hullámosat :) ez tök ugyanaz
am meg szerintem tedd azt amit szeretnél és ami szerinted jól áll neked , nekem a vasalt hajú pasik jönnek be, de mondjuk sztem elmegy az enyhén göndör is hosszabb hajban
nem b*zis ha vasalod a hajad...az a lényeg h adsz a külsődre (jó pont)
valakinek meg a kócos haj áll jól és vasalt hajjal meg nagyon szarul nézne ki...:$
ízlések és pofonok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!