Csatos póthaj v. inkább felvarrós, illesztéses?
Sziasztok!
Szeretnék póthajat, viszont nem tudom eldönteni, hogy csatos póthajat vegyek, vagy inkább felillesztessem.
Mindkettő mellett vannak érveim, és ellenérveim.
Például: Tartok tőle, hogy csatos póthajnál, ha fújna a szél, kilátszanának a csattok meg a póthaj teteje. De annyiból lenne jobb, hogy ugye ezeket le lehet csatolni, ez előny lenne, főleg hajmosásnál, viszont ez a hőillesztésesnél nem megoldható. Nekem meg muszáj legalább 2 naponta hajat mosnom, nagyon hamar zsírosodik a hajam, de hőillesztésesnél hamarabb roncsolódna így a haj.
Nektek milyen van?
Ha hőillesztéses, hogyan oldjátok meg a (sűrű) hajmosást?
Nekem volt mindkettő.:)
Igazából tapasztalat az,hogy a csatos tényleg nem olyan stabil a fejeden,mint a hőillesztéses.Hőillesztés a keratinos,szerintem sokat tud nőni a haj de mindenképp olyan ember rakja fel aki ért hozzá.A csatosnak annyi előnye van hogy könnyebb nélküle hajat mosni.:)
Köszönöm a válaszokat! :)
A mikrohüvelyes megoldással is fodrászhoz kell rohangálni 3-4 havonta, mint a hőillesztésessel? (lenövés miatt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!