Miért lett több pattanásom?
2 hete voltam kozmetikusomnál nyomkodáson, mert volt pár grízem a szemem alatt és már nagyon zavartak, ezen kívül volt még pár pattim, amit kinyomkodott. Persze gőzöl, meg használt mindenféle kencét. Amúgy Ilcsi termékekkel dolgozik.
Viszont azóta tele vagyok pattanással, immár 2 hete. Hiába radírozok hetente 1-2x, hiába használok tonikot, arclemosót, hiába vettem vízhiányos bőrre való hipoallergén, parfüm és parabénmenetes hidratálót. Most már kezd egy kicsit elegem lenni, mintha a második tinikoromat élném....
Amúgy a kozmetikusom nem tegnap kezdte a szakmát 20 éve a pályán van, mesterlevél miegymás, állandóan képzésekre jár.
Kozmetikushoz nem éri meg eljárni. Nincs varázskeze, nem nyom másként, mint te. Nem belülről orvosol, hanem kinyomkodja a pattanásokat, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy többet nem lesznek.
Lehet, hogy valamit nem bírt a bőröd, amit használt, de más oka is lehet. Lehet, hogy eszel valamit, amit nem kéne. Én például ha egy hétig minden nap eszek müzlit vagy tejbegrízt, két hét múlva olyan pattanásos leszek, hogy 2-3 hét, mire elmúlik az összes. Utána nem jönnek elő, csak ha megint elgyengülök a finomsgáoknak, és minden nap enni kezdem. Még a túrórudi is ilyen, szemétség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!