Egy nagyon kellemetlen helyen lett pattanásom. Az állam alatt. Anyumnak szóltam hogy nyomja ki de nem tudja. Nemtud kifakadni. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2014. máj. 23. 16:03
1/7 anonim válasza:
Szerintem hagyd. Csak még rosszabb lesz, ha nyomorgatod.
2/7 A kérdező kommentje:
akkor mi lesz vele? ottfog maradni? :/
2014. máj. 23. 16:11
3/7 anonim válasza:
Fogkrém nekem használ. Leszárítja.
4/7 anonim válasza:
A pattanás magától is elmúlik, esetleg jegeld, akkor hamarabb.
5/7 A kérdező kommentje:
ezek a tanácsok akkor is segítenek amikor már sebes vagy mondjam úgy hogy elkapart??
2014. máj. 23. 21:10
6/7 panndo válasza:
Hát ha sebes én mindig mosom, hogy szárítsa le... Arclemosók sokat segítenek. De ha megint lesz ilyened csak akkor nyomjátok ki ha nagyon besárgul a közebe.
7/7 anonim válasza:
Szerintem ez nem patanàs hanem aknè nem tudom hogy ìrjàk helyesen szoval bocsi nagy ès kemèny? Ha igen, ès hiàba nyomod nem jönki semmi akkor èn azt szoktam tenni hogy kicsit megtapogatom majd hagyom utànna megint ès ezt igy egèsz nap màsnap mikor felkelsz tapogasd meg ès èrezni fogon hogy valhol puhàbb vagy kicsit fehèrebb a böröd probàld megnyomni ha nem fakad ki akkor fogj egy steril varrotűt ès egèszen kicsit nyomd bele ès utànna màr nyomhatod is ki a kezeddel igen durvàn hangzik de müködik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!