Milyen tusfürdőt ajánlotok?
Ebbe a hidegbe annyira ki van száradvaa bőröm, hogy kipirosodik, viszket :S és ez nem elég, annyira érzékeny is lett, hogyha vakarom, akkor a körmöm nyoma ottmarad:S
ha viszket fenistillel szoktam megkenni, attól elmúlik a viszketés.. de eznem megoldás rá tudom...
sajnos a testápolókat nem szeretem, egyszerűen irritál ha a bőrömön van..:S így arra gondoltam, hogy valamiféle hidratáló tusfürdővel vagy valami ilyesmivel hátha tudnám kicsit javítani a bőröm.. szerintetek milyennel? lehetőleg nem túl drága tusfürdőre gondoltam.. tippek és árak jól jönnének.
köszönöm
15/L
Nem írtad, hogy most milyet használsz :) ittvan egy amit találtam száraz bőrre, ráadásul nem is egetverő az ára :)
de am sztem a többi fajta krémtusfürdő se lehet rossz :)
Gyógyszertárban vegyél baba fürdető szappant!Én evvel szoktam bekenni a bőrömet!Gyorsan beszívódik és nincs utánna ragadós érzés a bőrömön!Csak ajánlani tudom!:)Jah meg nincs teli mindenféle illatszer anyaggal sem!
Meg ott tudsz kérni tusfördőt is!
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!