Levágassam? (bővebben lent)
Hosszú, lépcsőzetes hajam van, hátul kb a lapockám aljáig ér. A legtöbb ember azt mondja, hogy jobban állna egy kicsit rövidebb, mert a mostani túlságosan nyújtja az arcom. Csak hát eléggé hosszúhajpárti vagyok. Én 5-6 centire gondoltam, ami alapból is kellene, mert most kicsit jobban töredezettek a hajvégeim. Ugyanakkor barátnőm 10 centit és egy fazon újítást javasol. A fazon váltásra még rábólintanék, de a 10 centit már sokallom. Ti mit tennétek a helyemben?
(És még megemlíteném, hogy olyan össze-vissza hullámos hajam van, hátha ez is számít.)
Köszönöm a válaszokat.:)
Hasonló hajam van/volt, csak nekem már hosszabb és növesztem ki belőle a fokozatot.
Ha te hosszú hajpárti vagy, ne vágass olyan sokat, mert a végén lehet nem fogod szeretni.
Maradj a saját ötletednél, az is elég sok már. Vágás után nem mások, hanem te fogod viselni, szeretni/nem szeretni. A hosszú hajjal sok sztereotípia ellenére nincs annyi nyűg mint a röviddel, egy hosszabb haj a súlya miatt kevésbé ugrik fel, hullámosodik, ez saját tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!