Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek milyen ez a...

Szerintetek milyen ez a szemöldök?

Figyelt kérdés
[link]
2014. okt. 26. 19:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem tetszik, de láttam már rosszabbat. Látszik, hogy nem kozmetikus szedte ki mert nem szimmetrikus... ez a fő probléma vele.
2014. okt. 26. 19:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem kicsit vékony.
2014. okt. 26. 19:55
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem rossz.

[link]

2014. okt. 26. 20:06
 4/7 anonim ***** válasza:

Egész arc nélkül nehéz megmondani. Kicsit felemás, de nem veszélyes - kozmetikus sem csinálja tökéletesre sokszor sajnos. :D

Az biztos, hogy túl vékony. Az ív nem vészes, de legalább az elején szélesebbre kéne hagyni és fokozatosan vékonyítani a vége felé. Meg valószínűleg túl hosszú is, de ezt tényleg csak arccal együtt lehetne tutira mondani.

Ez így, főleg ezzel a borzalmas sminkkel tipikusan tramplis hatást kelt, már bocsi. A szemödlöködön javíts picit, ha visszanőtt. Meg alul a szempillák alatt húzd ki inkább a szemed és satírozd el, sokkal jobban állna, ezt az alul kimázolt, nap végére elkenődött stílust hanyagold - kicsinyíti a szemet és sunyivá teszi a pillantásod. :)

2014. okt. 26. 22:39
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Az az igazság,hogy soha életemben nem szedtem ki és kozmetikus sem nyúlt hozzá soha.Olyan,ahogy a jó isten adta. Csak sokan mondták már,hogy szép,pedig én hozzá se nyúltam soha.

26 vagyok amúgy.

2014. okt. 26. 22:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon vékony, és kissé egyenetlen is (tulajdonképpen mindenkié az) bár van akinek jól áll.
2014. okt. 27. 18:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Ahhoz képest hogy nincs kedve szép, de nem ártana tökéletesíteni ;) Nagyon sokat dob az arcon a szemöldök.
2014. okt. 27. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!