Egész arc nélkül nehéz megmondani. Kicsit felemás, de nem veszélyes - kozmetikus sem csinálja tökéletesre sokszor sajnos. :D
Az biztos, hogy túl vékony. Az ív nem vészes, de legalább az elején szélesebbre kéne hagyni és fokozatosan vékonyítani a vége felé. Meg valószínűleg túl hosszú is, de ezt tényleg csak arccal együtt lehetne tutira mondani.
Ez így, főleg ezzel a borzalmas sminkkel tipikusan tramplis hatást kelt, már bocsi. A szemödlöködön javíts picit, ha visszanőtt. Meg alul a szempillák alatt húzd ki inkább a szemed és satírozd el, sokkal jobban állna, ezt az alul kimázolt, nap végére elkenődött stílust hanyagold - kicsinyíti a szemet és sunyivá teszi a pillantásod. :)
Köszi a válaszokat!
Az az igazság,hogy soha életemben nem szedtem ki és kozmetikus sem nyúlt hozzá soha.Olyan,ahogy a jó isten adta. Csak sokan mondták már,hogy szép,pedig én hozzá se nyúltam soha.
26 vagyok amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!