Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon sok a piros és begyulla...

Nagyon sok a piros és begyulladt pattanásom mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
2014. okt. 26. 19:35
 1/6 anonim válasza:
Használj valamilyen krémet, esetleg fogkrémet.
2014. okt. 26. 20:15
 2/6 A kérdező kommentje:
már használtam minden féle krémet de nem segítettek, inkább több lett miattuk. az oxy arclemosó vált be de utána megin sok lett de azt már nem lehet sehol se kapni van hozzá hasonló arclemosó?
2014. okt. 26. 20:29
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem miután kozmetikus kinyomkodja kitisztul, és én egy gyógynövényes szappant használok (Ilcsiset).

Egyébként az is nagyon sokat használ, ha csak vizet iszol, semmi mást. Persze ez nem elég ahhoz, hogy teljesen elmúljanak, meg tiniknél nyilván a hormonok is dolgoznak, de ha semmit nem innál, csak vizet, és sokat, pl. napi 2, 2.5 litert, akkor jobb lesz, legalábbis nálam működött.

2014. okt. 26. 21:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Kozmetikus kitisztítja.
2014. okt. 27. 06:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Ne piszkáld. Vagy használj rá kézműves szappanokat, esetleg ecseteld le teafa olajjal.
2014. okt. 27. 12:50
 6/6 anonim ***** válasza:
menj el bőrgyógyászhoz.
2014. okt. 27. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!