Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Érdemes szoliba járni? Előnyte...

Érdemes szoliba járni? Előnytelenül nagyon sápadt az arcbőröm, és nagyon vékony is.

Figyelt kérdés
Szeretném, ha normálisabb színe lenne, de ennél jobbat nem nagyon tudok (önbarnítókrém és mindenféle krémtől pattanásosodok, a púder meg nem ad szép színt. Viszont nem szeretnék kárt okozni a bőrömnek és az öregedését felgyorsítani sem.
2010. jan. 25. 13:54
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
XD LOL a szeplők úgy tom "kinyílnak" ha "napoztatod" őket :) szerintem a szeplő aranyos, mi a baj velük? :D egyedivé tesz
2010. febr. 4. 14:25
 22/24 anonim ***** válasza:
jah az elején nekem is ezt mondták haverjaim :D de szerencsére nekem elhalványodtak :)
2010. febr. 4. 22:57
 23/24 anonim ***** válasza:
akkor szerencsés vagy. illetve te annak tartod magad, de én kiállok az aranyos szeplők mellett :D
2010. febr. 5. 19:31
 24/24 anonim ***** válasza:
:)
2010. febr. 6. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!