Érdemes szoliba járni? Előnytelenül nagyon sápadt az arcbőröm, és nagyon vékony is.
13:10esnek: hát nem vagyok b*zi :) sajnálom, ez se jött be :) már több mint egy éve van barátnőm és egyetemre járok :) kíváncsi vagyok h téged kibírna e vki ennyi ideig :) jo most idehazudhatod h 3 év vagy amit akarsz :D de akkor nézz magadba mélyen :)
Utolsóval egyetértek, mondjuk én pont h télen szoktam menni, mert nyáron úgyis lebarnulok a napon :) de am téll rossz benne h állandoan fakul :(
bebuktad pubi, nem mondom, hogy van pasim, sőt bevallom, hogy nincs, de nem is érdekel. viszoont egy egészséges énképű ember nem jár szoliba, hanem elfogadja magát.
és egy büdös szóval se említettem, hogy homár lennél, én inkább a szépfiúra gondoltam, annak is arra a fajtájára, aki nyalja a haját.
szóval még csak gondolatolvasó sem vagy XD
az, hogy meg ki bír ki, azt majd más eldönti, neked nincs beleszólásod.
nem nyalom a hajam hanem waxolom :) de nemtudom h ez neked miért baj :)
sajnálom h nem vagyok gondolatolvasó :S huh mi lesz most velem ? :D
attol mert én kicsit odafigyelek arra h télen ne úgy nézzek ki mint egy vámpír, azzal nemtom h még mindig h mi a baj :) és én is egészséges vagyok :) csak annyi h odafigyelek magamra :) és nem fogadom
*és nem fogadom el h télen falfehér vagyok :) ennyi, ez sztem csak igényesség és odafigyelés :)
bocsi csak behülyült a laptop... nemtom h mér küldte el az egyik felét :S:D ... mindegy :)
de szerintem neked nem is velem van bajod, hanem csak annyi h én azt mondtam h mennyen el szolizni nyugodtan, te pedig ellene vagy :)
igényesség nem a szolizásnál kezdődik. hanem a rendes öltözködésnél és tisztálkodásnál. wax meg egy és ugyan az, azzal is nyalod a hajad.
ahogy körbenéztem az oldalon, a férfi többség bizony annak tartja a szoláriumba járó fiúkat, amit te feltételeztél arról, hogy én mit hittem. egészséges énképű ember elfogadja magát! te meg bedőlsz a divatirányzatoknak.
és neked mi a bajod velem? kitalálom, az, hogy én nem tartom jónak a szoláriumot? megint csak azt tudom mondani, hogy nem egészséges
ha nyáron eleget vagy napon, akkor nem fogsz úgy kinézni télen se, mint egy 3 napos vizi hulla. és láss csodát még pénzt is spóroltál. egy csomó fiút ismerek, aki kint van egész nyáron, és télen se lesz fakó. és nem cigányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!