Mit gondoltok a pixie hajról?
mi jut eszetekbe elöször ha egy nőt pixie hajjal láttok ?
Milyen arcformához előnyös ?
Fiuk ti járnátok egy ilyen haju lánnyal ?
Én ugyan még nem rendelkezem pixie hajjal, egyelőre csak bobom van, de ez is elég nagy lépés volt. Előtte kb mell alá ért a hajam, most a vállamig se! :) Imádom, pedig ez sem a tipikus nőies haj, mégis azt érzem, hogy a visszajelzések a férfiaktól pozitívak.
Szerintem ehhez a hajhoz kell egy erős, nőies személyiség, én csak egy karakteres személyen látom, aki mondjuk simán feldob mellé egy sötét rúzst. Plusz mindenképp egy hozzáértő fodrász, nehogy aztán egy kisfiús sablonhajat kapj! :)
Van, akinek jól áll, másoknak meg nem.
Szerintem az a legnagyobb baj, hogy ez általában az amúgy is viszonylag szabályos, lányos arcú nőknek áll jól+ néhány embernek kell hozzá egy kis smink, mert úgy néznek ki vele, mint egy 12 éves anélkül.
A stílus se mindegy, pl a nagyon sportos lányoknak szerintem szintén nem előnyös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!