Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen színnel fessem be a hajam?

Milyen színnel fessem be a hajam?

Figyelt kérdés

Már egy ideje én festem a hajam, mert édesanyám fodrász és sikerűlt eltanulnom tőle, hogyan is kell. 2-3 hónapja a sötét barna hajamat közép szőkével kezdtem el festeni, 2-szeri festés után nagyon szépen kivilágosodott.

ilyesmiből---> [link]

ilyen lett ----> [link]

Viszont, szeretnék még világosabb hajat, mondjuk ilyet.

[link]

Nem tudom, hogy folytassam tovább a középszőkével, vagy más színt fessek rá inkább. (középnél világosabb szőkével amikor próbálkoztam nem segített semmit, mert csak besérgult a hajam töve tőle.)

Előre is köszönöm a válaszokat

2014. okt. 23. 14:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ha anyukád fodrász, ő jobban tudja mint az itteni random emberkék:)
2014. okt. 23. 16:57
 2/3 anonim válasza:
Nem értem ha anyud fodrász miért nem őt kérdezed, de az én anyum barátnője is az és sokat segített mikor ugyan ebben a helyzetben voltam mint te úgyhogy..ha nem akarod teljesen tönkretenni a hajad:D csináld azt hogy elmész a boltba veszel egy olyan hajfestéket aminek a dobozán olyan színe van a csaj hajának amilyet akarsz.HA csak simán ezzel festenéd gondolom már tapasztaltad hogy nem lesz ilyen szóval vegyél szőkítőport (oxy fodrászkellékesben)utána kérdezd meg anyud hogy mennyi kell a festékbe mert azt már énse tudom nekem is segítettek:DEnnyi:) a lényeg hogy le kell szivatnod a sötétbarna hajad hogy befogja a középszőke festék:)
2014. okt. 23. 19:49
 3/3 A kérdező kommentje:

Igen kértem anyutól tanácsot, csak két napig nem volt itthon, és pont abban a kétnapban értem volna rá hajat festeni, előtte meg elfelejtettem megkérdezni.: )

De inkább vártam vele, mert nem tudtam mennyi oxyt keverjek a festékhez meg stb. és ő kikeverte nekem. Befestettem, és elég szépen kivilágosodott. : ) Azért köszönöm a válaszokat.

2014. okt. 25. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!