Tradicionális borotvakest használ valaki?
Én egy 43'-as gyártmányú Solingen borotvakést szereztem bolhapiacon, eredeti tokjában. A bácsika rég használhatta, így elvittem megéleztetni egy kés boltba.
Első kipróbáláskor, azt hittem nem elég éles, de kiderült, hogy a technika hiányzott.
Pár hete használom, könnyen bele lehet jönni. Az, hogy drága, nem kifejezetten igaz, mert csak 1x kell megvenni. A modern borotvafejek drágábbak sokkal, főleg ha egy 2-3 naponta borotválkozó férfiről van szó.
Én az érzékeny arcbőröm miatt vettem, ez nem vágja "egyszerre" 3x a szőrt, nem élesebb, mint azok a pengék, tehát ugyanúgy többször kell kis mozdulatot tenni vele. Ugyanakkor sokkal időt állóbb, mivel lehet fenni, élezni.
Az tény, ha 5 perc alatt le akarod húzni, és nem akarsz fél órás rituálét tartani, akkor nem neked való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!