Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fodrász festett hajat is ki...

Fodrász festett hajat is ki tud szőkíteni?

Figyelt kérdés
Elég intenzív lilás/vöröses a hajam most. Fodrász ki tudja szőkíteni, vagy meg kell várnom, míg az egész lenő, hogy szőke lehessek? Persze annyit meg tudok tenni, hogy világosabbra festem előtte, és nem lángvörös hajjal megyek oda.
2014. okt. 22. 19:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Le tudja szedni róla a festéket, igen. Előtte már ne csinálj vele semmit, mert annál nehezebb dolga lesz és a hajad is csak jobban roncsolódna.
2014. okt. 22. 19:46
 2/3 anonim ***** válasza:
A szőkítő leszedi a festéket, én is a lilásvörös hajamat szőkítettem itthon nem rég, nem volt nehéz egyáltalán... De világosabbra ne fessed előtte, mert a világos festék úgysem fogja be a sötétebb hajat... csak több festékanyag kerül a hajadba.
2014. okt. 22. 20:12
 3/3 A kérdező kommentje:
Világosabbra már próbáltam festeni (más okból), nem volt vele gond, türelmesen ki lehetett azt világosítani, de itthon nem szőkítenék. próbáltam már, és narancssárgás lett. Azt szeretném, ha szőke lenne. Nem baj, ha nem lesz azonnal nagyon világos, de nem akarom, hogy rikító legyen. Köszönöm a válaszokat.
2014. okt. 22. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!