Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 1 nappal ezelőtt festett...

1 nappal ezelőtt festett hajat lehet szőkíteni?

Figyelt kérdés
Tegnap próbáltam szőkére festeni a hajamat, de barna maradt, ma vettem Syoss szőkítőt, használhatom most, vagy pihentessem még a hajam?
2013. júl. 1. 17:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Egy kicsit hagyd, szerintem várj pár napot, tegyél rá valamilyen pakolást, aztán utána mehet a menet.
2013. júl. 1. 18:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem mivel festékkel akartad szőkére,így igen,újra festheted.De ne szőkítsd! Foltos és nagyon károsodott lehet tőle!

Inkább fokozatosan világosítsd szőke hajfestékkel amihez mondjuk nem hatos,hanem kilences oxit raksz hozzá.

2013. júl. 1. 19:17
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi az ötleteket. Még egy kérdés:

Ammóniamentes Loreal Castingot használtam, meg sem látszik a hajamon, fokozatosan festve szerintem nem tudnám kiszőkíteni... már megvettem a 2 doboz Syoss Lighterers-t. Próbálkozzak vele vagy nagyon tönkretenné a hajamat?

2013. júl. 12. 12:33
 4/4 szabobela45 válasza:
1 hét és szabad :)
2013. júl. 17. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!