Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok milyen alapozót tudtok...

Lányok milyen alapozót tudtok ajánlani egy 14 évesnek ami jól elfedi a bőrhibákat?

Figyelt kérdés

2014. okt. 21. 15:17
 1/6 anonim válasza:
100%

Attól függ, milyen bőrhibákról van szó!

Korodnál fogva mondanám a sablon szöveget, hogy minek alapozó? De ha tényleg olyan "nagy" a probléma először szerintem menj el bőrgyógyászatra, lehet, hogy az alapozó jobban tönkre vágná az arcodat.

Én (is) kb. 14 elmúltam mikor használni kezdtem az alapozót, voltak pattanásaim, mitesszereim, tág pórusaim és mellé fehér bőröm, amin ugye minden apró hiba meglátszik. Mára már megbántam, sokkal csúnyább lett az arcom, eltömődtek a pórusaim ergo folyamatos pattanás inkubátor lett az arcom.

Persze nem beleszólni szeretnék, csak szerintem keress fel egy bőrgyógyászt (ha még nem tetted volna) mielőtt kikennéd az arcod, hisz az alapozó nem szünteti meg a problémát, csak elkendőzi!

2014. okt. 21. 15:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Én nem használok alapozót. Pedig vannak pattanásaim néha. Szeplős vagyok... Akiket ismerek és 14 éves kortól használtak. Hát ne haragudjanak, de borzasztóan öreges az arcuk. És nem ego miatt, de az enyém kb. olyan mint amilyen 14 évesen volt. 19/L
2014. okt. 21. 18:17
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :)

Hát a homlokom elég csúnya miteszeres de dolgozok ügyön

2014. okt. 21. 19:03
 4/6 anonim válasza:

Első vagyok:

Igen a második hozzászólónak igaza van, öregíti is az arcbőrt!

A mitesszerekkel meg úgymond könnyű dolgod van, kigőzölöd az arcod és szépen finoman kinyomod! Csak többet ésszel mint erővel! :) Aztán valami nyugtató tonik és kész. Persze tudom, hogy visszatérő dolgok, de ha elkezded kezelni az arcod folyamatosan, arctisztítás-tonizálás-hidratálás, hidd el meg lesz az eredménye! :) Meg ugye még ebben a korban vagy, szóval változhat, a lényeg az, hogy ne cseszd el az arcbőröd mindenféle pacsulival! :)

2014. okt. 21. 20:51
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2014. okt. 21. 21:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha csak mitesszereid vannak az teljesen lényegtelen, max közelről látszik csak. És ezt kezelni kell, nem alapozni, mert attól még több lesz csak. Gőzölés után ki lehet nyomkodni a mitesszereket.
2014. okt. 22. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!