Milyen alapozót használjak melytől nem leszek pattanásos?
Zsíros bőre legalább is a T zónában.
BB krémet is használtam a Garniert nem volt túl jó.
Alapozó azért kell mert nem elég hogy tele vagyok mintaszerrel de olyan sápadt vagyok mind egy halott.
A mitesszerek ellen rendszeres arctisztítás kell, nem fedés. Ezért leszel pattanásos, mert nem tisztítod hanem még jobban eltömíted a bőröd pórusait.
Sápadt bőrre meg elég egy színezett hidratáló is, pirosítóval, stb.
Tisztítom a bőrömet és járok kozmetikushoz is.
Csak hetente párszor használok alapozót meg sminket de ez is megárt.
milyen alapozót használsz?
a drágább márkák esetén kevésbé lesz pattanásos a bőr. lehet kapni zsíros bőrre stb.
a pattanást meg krém nem fogja eltüntetni, rendszeres arcápolás: esténként smink lemosása (sminklemosóval), tonik, arcradír, pakolás, hidratáló krém, mind szükséges, és akkor kevesebb pattanás lesz. plusz van olyan korrektor ami leszárítja.
Nekem az egyetlen, amitol nem lesz hosszu tavon se baja a boromnek, az a Clinique Anti-blemish alapozoja. Kb 6 eve hasznalom. Amint masra valtok, egybol jonnek a pattanasok, nagyon erzekeny a borom :( Ha megvarod a kuponos napokat, akkor 2000 ft-tal olcsobb es nekem napi hasznalattal 4-5 honapig eleg egy flakon.
Ha nagyon vilagos a borod, akkor neten rendelj, mert az 1-es arnyalat nem kaphato a markaboltokban. (->iparfumeria)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!