Hogyan kell púderecsetet szárítani?
Életem első ecsetét vettem meg kb. 2 hete. Nagyon tetszik, viszont 2 hét használat után már kezdett túlságosan is púderes/alapozós lenni. Így hát kimostam. Egy napot állt az asztalomon csak úgy, aztán eltettem a neszesszerembe. Ma reggel, 4 nap elteltével még mindig vizes volt, a belseje is, és ahogy vittem (volna) fel a púdert, csupa víz lett a púder is és az arcom is.
Hol a hiba, hogyan kell szárítani, hajszárítóval, mint a hajat?
Bocsi, ha a hónap leghülyébb kérdése, de azt hittem, csak kimosom, kicsit hagyom állni (1 napot), és meg is szárad.
jól törölgesd át és tedd ki olyan helyre ahol süt rá a nap és levegőzik. Néhány napon belül meg kell száradnia.
Az ecsetet úgy érdemes tisztítani, hogy először nedves törlőkendőt 'söprögeted' vele - mintha az arcodat festenéd. Időnként érdeme gyógyszertári alkohollal fertőtleníteni. Ez is úgy érdemes megtenni, hogy söprögető mozdulatokkal egy pici alkohollal kimosod. Az a lényeg, hogy ne nyomd bele a vízbe / alkoholba az egész ecset fejét. Ha megteszed akkor ott is vizes lesz ahol az anyag összefogja a szálakat és azt nagyon nehéz lesz megszárítani és van hogy nem sikerül és bebüdösödik. A mosás után pedig a szabad levegőn szárítsd meg és csak utána tedd el.
Köszönöm!:) Hát én is lehet, a radiátorral fogok próbálkozni, mert most igen nyirkos a levegő odakint:)
Sajnos én az egész fejét beletettem, de "szerencsére" olcsó volt, úgyhogy nem lenne nagy kár a veszte, de azért nem akarok újat venni, ha nem muszáj!:)
Hjaj, azt hiszem sokat kell még tanulnom a sminkeléssel kapcsolatban:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!