Hosszú, festett hajat lehet naponta szárítani?
Miért nem mosod ritkábban? Naponta elég nagy macera lehet. Elég lenne szerintem kétnaponta.
Használj direkt nehezen kezelhető hajra való sampont, sok-sok, nagyon sok balzsamot, akkor jó puha lesz.
Hordhatod befonva (olyan sok szép fajta van) akkor kevésbé rakoncátlankodik :) De egy sima lófarok is lehet szép.
Lehet, semmi baja nem lesz. Naponta meg felesleges mosni, de 2 naponta jó ha mosod.
A Wellának van mostanság egy uj fajta hajteje, azzal vizesen lefújod, és megszárítod.
Még egy trükk: Ilyen időben elég ha csak a fejtetőt, tarkót szárítod meg teljesen szárazra, és picit átfujod a végeit, és a hajszálakat. Kint a levegőn ha mész melóba fél órán belül megszárad.
Ezt ilyen időben még tudod alkalmazni, és szintén javítja az időt.
Szerintem felesleges naponta mosni. Simán elég lenne kétnaponta.
Mondjuk azért nem is tart olyan sokáig. Nekem nagyon sok, majdnem derékig érő hajam van és 10-15 perc alatt megszárad. Úgy csinálom, ahogy már írták, hogy nem rögtön szárítom, hanem először törölköző van rajta. De ha rögtön szárítom, akkor is kb. 5 perccel tart tovább.
vegyél egy hajvasalót és, vasald ki.
Vagy fogd össze !
Tehát nem áll sehogy, ha nem szárítom be.
Ehhez mosni kell, most kipróbáltam csak vizezve: félig katasztrófa.
Hajvasaló 210 fokon nem fogja. Erős szálú félgöndör, iszonyú gáz.
Talán egy aprólékos, profi ritkítás jót tenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!