Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Neked sikerült már festett...

Neked sikerült már festett hajon festéssel világosítani?

Figyelt kérdés

Tudom, sokan mondják, hogy ez nem lehetséges, de nekem például már sikerült, például karamellre (6-os színmélységűre) festett hajra kentem 7-es vöröset, és világosabbra kopott.

Nálatok mik a tapasztalatok? Mire kentetek mit, milyen festékeket használtatok?

2014. szept. 4. 01:50
 1/9 Imola Ágnes ***** válasza:
nem festéssel,hanem C vitaminos pakolással sikerült. De én is kíváncsi lennék, hogy lehet-e festékkel
2014. szept. 4. 09:11
 2/9 A kérdező kommentje:

Annyit tudok, hogy az Olia látványosan képes erre a mutatványra, viszont kockázatos festék, mert sokan írták, hogy hullott tőle a hajuk, szóval nem merem bevállalni, pedig jó lenne, ha világosodna a hajam...

A C vitaminos pakolást tegnap csináltam meg, meg egy hónapja is megcsináltam 3x (másik festék miatt -.-). Jónak jó, de szerintem csak rátesz egy lapáttal a hajam szárazságára.

2014. szept. 4. 11:58
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem sikerült. Először természetes 7-es hajat festettem 9-esre, de az még mindig nem volt igazán világos, ezért néhány hét múlva befestettem 10.1-es festékkel plusz 12%-os oxival, és világosított rajta.
2014. szept. 4. 15:39
 4/9 A kérdező kommentje:
De az gondolom, már szőke volt, és a szőke festékben szőkítő van, nem? Tehát az nem sima átfestés, hanem szőkítés.
2014. szept. 4. 17:54
 5/9 anonim ***** válasza:

Hát igen, sötétszőkéből festettem világosszőkét. Elsőre szőkítettem + festettem, de másodjára nem volt szőkítve, csak erősebb oxit használtam, és nem, a festékben nem volt szőkítő. Ez a párom haja volt.

De hogy egy másik példát mondjak, a szintén sötétszőke hajam befestettem feketére, de az túl komorrá tette az arcomat, természetellenes volt, ezért átfestettem a legsötétebb barnával. Elsőre csak a tövem lett egy árnyalattal világosabb, de másodjára észrevettem, hogy a hajam hossza is egy lágyabb, barnásfekete lett, pedig csak 6%-os oxit használtam. Ez már jól áll.

Szóval de, lehet festékkel világosítani, de nagyon elütő árnyalatoknál foltos lehet az eredmény, vagy csak sokadjára lehet elérni a kívánt színt, ezért nem szokták javasolni.

2014. szept. 4. 18:57
 6/9 anonim ***** válasza:

3-as és 5-ös vagyok, és az lemaradt, hogy fodrászkellékes Imperity és BES festékeket használtam.

Na, mondjuk mikor fekete lettem egy L'Oréal festékkel indítottam, majd váltottam Palettére, ami iszonyat mód szárított, és mikor váltani akartam barnára, akkor találtam rá egy közeli fodrászkellékes üzletre, és azóta csak ott vásárolok hajfestékeket.

2014. szept. 4. 19:04
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy leírtad, akkor még van remény, bár szerintem már fodrászhoz kéne mennem, csak szerintem ő leszívná az egész hajszínemet...

Múltkor Kallost vettem fodrászkellékesben, rézvöröset, és rohadt sötét padlizsánlila lett... Elég csalódott voltam, ez azon hajszínek között van, amiket utálok, nem természetes... Leszedtem C vitaminnal, bár elöl a hajam FEKETE maradt... Még megcsinálom majd egyszer-kétszer, de nem is tudom, van-r ételme itthon szenvednem, hogy aztán egy újabb festékkel félrenyúljak. Ez már a második alkalom volt. :(

Szóval most foltos barna vagyok a szép vörös helyett.

2014. szept. 4. 19:13
 8/9 anonim ***** válasza:

Sikerült, de az nagyon lassú folyamat volt.

Feketére festettem a hajam de nem tetszett ezért valami világos vörössel kezdtem festeni, több mint 1 év alatt érte el a kívánt színt a hajam.

De szerintem festék tényleg nem világosít festett hajon, mivel első festésnél kb semmi változás nem látszott. Később meg gondolom azért változott, mert a mosásoktól kikopott a régi festék egy része és így az új festék lépett a helyére.

Fodrászkellékes festékeket használtam mindig, Kallos, Berrywell.

2014. szept. 5. 09:40
 9/9 A kérdező kommentje:

Igen, egy év az tényleg sok idő...

Nekem mondjuk most az aszkorbinsav leszedta valamennyire a festéket, így most középbarna vagyok... Csak tudnám, most így festettnek számítok-e... Mert az jó lenne, ha rákennék egy szép vöröset a hajamra, és normális eredményt kapnék.

2014. szept. 6. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!