Aszkorbinsavas pakolással kinek milyen tapasztalata volt?
Figyelt kérdés
Milyen arányokat használtatok? Meddig hagytátok fent? Milyen színből milyen eredményt értetek el, illetve hányszor használtátok, mire elértétek a kívánt eredményt?2014. okt. 19. 11:46
1/2 anonim válasza:
MÁSFÉL ÓRÁT hagytam fennt a sötétbarna hajam vörösesbarna lett alig szívott valamit :( Én samponnal és balzsammal kevertem ösze 100 g-ot.Emelett nagyon ki is szárította.Utána ugyanúgy le kellett szívatni hogy normális barna legyen úgyhogy én nem ajánlom.
2/2 anonim válasza:
Két 1000 mg-os c-vitamin tablettát zúztam bele kevés samponba, amennyit hajmosáshoz használok. Fent hagytam kb 45 percig. Ezt 3szor csináltam meg és a sötét lilásvörös hajamból fakó rózsaszínes-sötétszőke lett. Amúgy semmit nem ártott a hajamnak ez a pakolás, nekem nem száradt ki tőle a hajam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!