Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Alumínium klorid hexahydrate...

Alumínium klorid hexahydrate mennyire káros a bőrre?

Figyelt kérdés
Mert használni kezdtem egy nagyon hatásos izzadás gátló DRICLOR golyós dezodort, tényleg már első nap nálam teljesen leállította az izzadást, pedig előtte nagyon izzadtam éveken keresztül. Hihetetlen hatásos! De sajnos olvasom rajta h. tartalmazza az alumínium klorid hexahydrate anyagot.
2014. okt. 16. 17:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Én inkább izzadok, minthogy alumínium sókat tartalmazó szereket használjak ellene.
2014. okt. 16. 20:16
 2/3 anonim válasza:
100%
Károsnak persze hogy káros, de meghalni sem fogsz tőle. Én nem merném naponta használni, inkább csak különlegesebb alkalmakkor, amikor nagyon ciki lenne izzadni. Ha az zavar, hogy átizzadod a ruhádat, akkor inkább azt cseréld naponta többször esetleg hordj egy trikót a póló alatt. Sajnos jobb ha izzadsz. Sok sikert
2014. okt. 16. 20:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha bevált,használd.Nem kell mindentől megijedni,nem tartalmaz annyit,hogy bármi bajod lenne tőle!
2014. okt. 17. 06:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!