Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek milyen az új...

Szerintetek milyen az új frizurám?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Ma voltam fodrásznál. F

2014. okt. 14. 20:34
1 2 3 4 5 6
 41/56 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok.
2014. okt. 17. 18:13
 42/56 anonim ***** válasza:
100%
Namoooost ez sokkolt :O 18???? kb 13-nak néztelek....max 14 de 18...hááát....sosem gondoltam volna :)
2014. okt. 17. 18:34
 43/56 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondod, hogy nem frizura kérdése. Ez igaz. De akkor miért mondtad, hogy azért csináltattál ilyen frizurát, hogy bejöjj a lányoknak? Ne mondj már ellent saját magadnak! :D
2014. okt. 17. 18:41
 44/56 A kérdező kommentje:
Azért csináltattam meg a frizurám, mert azt hittem, hogy akkor tetszeni fogok majd valakinek, de tévedtem.
2014. okt. 17. 19:19
 45/56 anonim ***** válasza:
100%
Inkább legyél jóindulatú, humoros, és segítőkész. Ha ezek a tulajdonságaid megvannak, nincs miért aggódni, nem minden lány csak a külsőre megy. Hidd el, egy jó jellem sokat dob egy ember "minőségén" :)
2014. okt. 17. 22:25
 46/56 A kérdező kommentje:
Ezt nem úgy vettem észre. Mindenkinek fontos egy kicsit a külső. Nincs olyan ember, akinek ne lenne az.. Hiába vagyok kedves, vicces, segítőkész, ha a külsőm annyira rossz, hogy ha meglátnak már ismerkedni sem szeretnének. Ez tapasztalatom.
2014. okt. 17. 22:34
 47/56 anonim ***** válasza:
Küldesz képet privátba úgy hogy az egész arcod látszik és a szemeddel sem csinálsz semmit? :)
2014. okt. 19. 13:37
 48/56 anonim ***** válasza:
100%
Az értelmes embereknek nem csak a külső számít. Léteznek értelmes emberek is.
2014. okt. 19. 13:46
 49/56 anonim ***** válasza:

Ízlések és pofonok!Lehet lesz egy olyan lány akinek pont az ilyen fiúk jönnek majd be...szerintem jól áll ez a haj neked,csak mindig legyen jól beállítva!Ne legyen az hogy ajj..most nincs kedvem!Ha a külsőddel nem is tudsz hódítani,a belsőd biztos meggyőzi a lányokat :).A barátnőm bemutatott egy fiúnak aki egyáltalán nem tetszett külsőre,de ahogy beszélgettünk,egyre nagyobb vágyat éreztem hogy beletúrjak a hajába,megsimogassam az arcát,megöleljem...Ne higgyétek azt hogy minden lány kerüli a külsőre nem szimpi fiúkat!Én mindig adok nekik esélyt.Ha külsőleg nem olyan nyerő,ha fogyatékkal érő,ha egy nagyképű b_zi seggarc egyenlő az esélyük.

13/L

Sok sikert a lányok terén,én innen küldöm az energiát,hiszek benned stb stb ;)

2014. okt. 19. 19:17
 50/56 A kérdező kommentje:
Ha külsőre nem tetszek egy lánynak sem, akkor már ismerkedni sem szeretne... Így lehetetlen...
2014. okt. 19. 19:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!