Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek milyen az új...

Szerintetek milyen az új frizurám?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Ma voltam fodrásznál. F

2014. okt. 14. 20:34
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
100%
Hülyegyerekfrizura... De azok a szemek! Na azokba szerelmes lettem xD
2014. okt. 14. 21:34
 22/56 A kérdező kommentje:
Mi van a szememmel?:3 xD
2014. okt. 14. 21:44
 23/56 anonim ***** válasza:
100%

Nem, a lányok a normális fiúkat szeretik, az plusz ha még jól is néz ki... de a te nagy füleid miatt ez a haj a legelőnytelenebb amit csak találhattál. Frizurát nem divat szerint kell vágatni, hanem aszerint mi áll jól neked. És bizony neked leginkább az állna jól ha oldalt minél több hajad lenne... példák:

[link]

[link]

[link]

[link]

Szóval legközelebb ha fodrászhoz mész akkor ne azt nézd hogy a haverodnak mi áll jól.

2014. okt. 14. 22:37
 24/56 A kérdező kommentje:
A gond csak az, hogy göndör a hajam. A frizurám lehet bármilyen, ha egyszerűen sehogy sem nézek ki jól.
2014. okt. 14. 22:44
 25/56 anonim ***** válasza:
100%

Ami a 23 linkelt, az tuti ha vagy harmic éves... és van mellé egy markáns arcontod, erős állkapcsod. A kérdező viszont kb. 15-17 max. Ha ezt a hajat rárakod egy kölyökképű srácra, olyan lesz, mint az ereje teljében lévő Justin Bieber. Neeemkéne.

Szerintem ha göndör vagy, ezek totál bevállalható hajak:

[link]

[link]

Már csak azért is,l mert ha a fejed tetejére teszel egy kis volument hajból, akkor nem lesz ennyire feltűnő a dumbófüled, mert optikailag nyújt.

2014. okt. 14. 23:02
 26/56 anonim ***** válasza:
88%
Borzasztó ez a haj, ráadásul előnytelen is, mert még jobban kihangsúlyozza az elálló füleid.
2014. okt. 14. 23:16
 27/56 anonim ***** válasza:
100%
Eleve gáz ez a frizurá, pláne úgy, hogy még rosszul is áll. Ezekhez a fülekhez egy olyan frizura kéne, ami oldalt takarja valamennyire. Ez a séró tökéletesen kiemeli az elálló füleidet.
2014. okt. 15. 15:22
 28/56 anonim ***** válasza:
Nem, a lányoknak nem a páwák jönnek be. A pávák csak a r*bancoknak jönnek be. A lányoknak nem. A lányoknak a normális srácok jönnek be. Amúgy meg az első és legfontosabb, hogy bejöjj egy lánynak: lgyél helyes! De te már itt elbuktál. Lehetsz, akármilyen páwa, vagy lehet akármilyen jó frizurád, öltözhetsz akármilyen jól, ha nem vagy helyes, nem fogsz bejönni a lányoknak. Főleg akkor nem, ha a frizurád még előnytelenül is áll. A lányok nem a fiúk hajába, hanem a magukban a fiúkba szeretnek bele.
2014. okt. 15. 17:00
 29/56 A kérdező kommentje:
Akkor mindegy, hogy milyen frizurám van, ha így sem tetszem egy lánynak.. Volt már hosszú hajam, közepes, de úgy sem tetszettem senkinek. Ezek szerint, akkor szimplán ronda vagyok.
2014. okt. 15. 20:14
 30/56 anonim ***** válasza:

[link]

Mondjuk próbáld ki ezt :D Ha göndör a hajad :P

De ez borzalmas, bocsi :/

2014. okt. 15. 21:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!