Szerintetek milyen az új frizurám?
Hülyegyerekfrizura... De azok a szemek! Na azokba szerelmes lettem xD
2014. okt. 14. 21:34
22/56 A kérdező kommentje:
Nem, a lányok a normális fiúkat szeretik, az plusz ha még jól is néz ki... de a te nagy füleid miatt ez a haj a legelőnytelenebb amit csak találhattál. Frizurát nem divat szerint kell vágatni, hanem aszerint mi áll jól neked. És bizony neked leginkább az állna jól ha oldalt minél több hajad lenne... példák:
[link]
[link]
[link]
[link]
Szóval legközelebb ha fodrászhoz mész akkor ne azt nézd hogy a haverodnak mi áll jól.
2014. okt. 14. 22:37
24/56 A kérdező kommentje:
A gond csak az, hogy göndör a hajam. A frizurám lehet bármilyen, ha egyszerűen sehogy sem nézek ki jól.
Ami a 23 linkelt, az tuti ha vagy harmic éves... és van mellé egy markáns arcontod, erős állkapcsod. A kérdező viszont kb. 15-17 max. Ha ezt a hajat rárakod egy kölyökképű srácra, olyan lesz, mint az ereje teljében lévő Justin Bieber. Neeemkéne.
Szerintem ha göndör vagy, ezek totál bevállalható hajak:
[link]
[link]
Már csak azért is,l mert ha a fejed tetejére teszel egy kis volument hajból, akkor nem lesz ennyire feltűnő a dumbófüled, mert optikailag nyújt.
2014. okt. 14. 23:02
Borzasztó ez a haj, ráadásul előnytelen is, mert még jobban kihangsúlyozza az elálló füleid.
2014. okt. 14. 23:16
Eleve gáz ez a frizurá, pláne úgy, hogy még rosszul is áll. Ezekhez a fülekhez egy olyan frizura kéne, ami oldalt takarja valamennyire. Ez a séró tökéletesen kiemeli az elálló füleidet.
2014. okt. 15. 15:22
Nem, a lányoknak nem a páwák jönnek be. A pávák csak a r*bancoknak jönnek be. A lányoknak nem. A lányoknak a normális srácok jönnek be. Amúgy meg az első és legfontosabb, hogy bejöjj egy lánynak: lgyél helyes! De te már itt elbuktál. Lehetsz, akármilyen páwa, vagy lehet akármilyen jó frizurád, öltözhetsz akármilyen jól, ha nem vagy helyes, nem fogsz bejönni a lányoknak. Főleg akkor nem, ha a frizurád még előnytelenül is áll. A lányok nem a fiúk hajába, hanem a magukban a fiúkba szeretnek bele.
2014. okt. 15. 17:00
29/56 A kérdező kommentje:
Akkor mindegy, hogy milyen frizurám van, ha így sem tetszem egy lánynak.. Volt már hosszú hajam, közepes, de úgy sem tetszettem senkinek. Ezek szerint, akkor szimplán ronda vagyok.
[link]
Mondjuk próbáld ki ezt :D Ha göndör a hajad :P
De ez borzalmas, bocsi :/
2014. okt. 15. 21:04
Kapcsolódó kérdések: