Lányok, őszintén, hányan epiláljátok az arcotokat?
Figyelt kérdés
A pihéket állon, bajusznál...van aki epilálja? Mióta? Milyen eredménnyel vagy milyen panaszokkal?2014. okt. 13. 19:49
1/4 anonim 

válasza:

Bajuszkát hideg gyantával. Meg vagyok vele teljesen elégedve. Nekem bevált ez a módszer.
2/4 anonim 

válasza:

A bajuszkámat szoktam, valamikor csak borotválom meg szőrtelenítő krémet használok rá, szinte elég ritkán, mert jóformán nincs is. Államon pihék nagyon minimálisan vannak azokat szinte érezni sem lehet, nem is foglalkozok vele. Persze előfordult már hogy kinőtt az államon meg a tokámnál 1-2 erősebb és hosszabb szőrszál, azokat csipesszel kitépkedem és lefertőtlenítem a barátom arcszeszével.
3/4 anonim 

válasza:

Pihéket nem szokás epilálni. Esetleg valaki a "bajszát" szokta.
4/4 anonim 

válasza:

Az államon nőnek erős szőrszálak, azt mindig kitépem csipesszel. A bajszom is látszik, de csak közelről és engem nem érdekel... a barátom észre sem vette soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!