Hogyan használjátok a fekete szappant?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy nagyon szárít, ezért max 1x vagy 2x lehet alkalmazni hetente...
De úgy kell, hogy nyomok a kezemre, bedörzsölöm az arcom és leöblítem, vagy rajtahagyom 1-2 percig, és csak aztán öblítem le?
2010. jan. 23. 20:15
1/7 anonim válasza:
Szia! Én kozmetikus vagyok és Ilcsit használok. A fekete szappannal minden nap lemoshatod az arcod, nem szárít jobban, mint bármelyik tusfürdő, sőt.
Utána viszont minden esetben használj hidratáló krémet, és semmi gond nem lesz :)
2/7 A kérdező kommentje:
akkor simán csak mossam át vele az arcom, nem kell rajta hagyni 1-2 percig?
2010. jan. 23. 22:26
3/7 anonim válasza:
Nem szükséges, használd úgy, mint egy sima arclemosót.
4/7 A kérdező kommentje:
És milyen hidratáló krémet javasolnátok egy 21 éves srácnak, mert én iylet még életemben nem használtam, azt sem tudom milyenek vannak ,egyáltalá van-e különbség hidratáló és hidratáló krém között
2010. jan. 24. 15:27
5/7 anonim válasza:
Kifejezetten férfiaknak van a zsályás tejkrém (szintén ilcsi), én viszont a zsíros bőrömre a csipkebogyó habkrémet használom és nagyon bevált.
6/7 A kérdező kommentje:
És ezek kaphatók drogériában is? Amúgy mindegy milyen akkor, vagy jobbb ha ezek közül is valamelyik tartalmaz természetes alapanyagot?
2010. jan. 24. 18:10
7/7 anonim válasza:
Az Ilcsi termékeket csak kozmetikustól lehet beszerezni.
De ha ez neked macerás, akkor ajánlom még a Balea és az Alverde fiataloknak készült krémeit, jó minőségűek és kaphatók dm/rossmann-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!