Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok, milyen sampont és...

Lányok, milyen sampont és balzsamot használtok? Milyen a sampon hatása?

Figyelt kérdés
15/L
2014. okt. 12. 13:42
 1/5 anonim ***** válasza:

Vannak jobbnál jobb samponok , balzsamok de a haj szerkezetét semmilyen sampon , balzsam nem tudja helyre hozni.

Csak felszinesen.

De én a garnier fructis goodbye damaget használom , nekem bevállt :)

2014. okt. 12. 14:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Jelenleg Pantene 2in1 sampont, nagyon szeretem, tökéletes.

Balzsam helyett Gliss Kur Hyaluron Filler egy perces paksolást, szintén szuper.

2014. okt. 12. 14:43
 3/5 anonim ***** válasza:

Én évekig a schauma színvédős sampontját használtam, de nem vagyok vele megelégedve. A színt kimossa, és nagyon szárít.

Sztem megy a kukába.

A balzsamom tresemmé, elég jó-lehet ilyen sampont veszek.

2014. okt. 12. 14:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Most Nivea Diamond Gloss de nem vagyok vele megelégedve mert zsíros tapintású marad a hajam. Próbáltam kevesebb sampont használni de akkor meg nem tudom felhabosítani. Sajnálom, hogy nem vált be mert imádom az illatatát.
2014. okt. 12. 18:47
 5/5 anonim ***** válasza:

Samponból a Schwarzkopf Essence Ultime Crystal Shine-t használom. Ez jól tisztít, de nem szárítja ki a hajam, könnyen fésülhető lesz tőle. Igaz, hogy drágább, de szerintem megéri. Eddig a Nivea Diamond Glosst használtam, de úgy vettem észre, hogy egyre jobban szárítja a hajam, ezért lecseréltem.

Balzsamból a Wella Repair a kedvencem, évek óta használom, de most már nem nagyon lehet kapni, úgyhogy meg vagyok lőve, mit használjak helyette. A drogériásokból csak a Pantene jött be még ezen kívül, de az sem annyira jó, mint a Wella.

2014. okt. 13. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!