Miert lenne tul sok a 15 db testapolo?
Figyelt kérdés
Kb a 8. db utan azt mondtam, hogy nem veszek tobbet, majd mindig lattam egy olyat, ami jo arban volt, jo volt az illata es megvettem. Most ott tartok, hogy 15 db van belole, szuleim szerint ez rengeteg, szerintuk mas embernek fele ennyi is sok.2014. okt. 11. 12:48
1/4 anonim válasza:
Nekem 1 van, és akkor veszek újat, ha már fogytán van.
8 is baromi sok, de 15? Mikor fogod elhasználni? Ezeknek szavatossági idejük is van, általában 12 hónap felbontástól számítva. Így valószínű, hogy mindegyiknek a felét dobhatod majd ki. És ez pazarlás...
Csak azért nem kell megvenni valamit, mert "jó áron van", akkor kell venni, ha szükséged van rá.
2/4 anonim válasza:
Ha fölöslegesen veszed meg és végül ki kell dobni, akkor hiába volt jó áron.
3/4 anonim válasza:
Mert a kétharmadát ki fogod dobni mert megromlik. De jó vétel volt... :D Gyakorolj egy kis önkontrollt vásárláskor, nem kell megvenni csak azért valamit, mert olcsó. Vegyél inkább lisztet meg olajat vagy cukrot ha akciós, na az tuti elfogy és meg se romlik... :D
4/4 anonim válasza:
Nekem 3 db van, de már ezt is soknak érzem, biztos nem veszek többet, amíg el nem fogy valamelyik.
15 rengeteg, még a fele is durván sok lenne, nem tudsz ennyit elhasználni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!