Őkrős Beatrix kérdése:
Fiúk! Titeket zavar ha egy lány Naracsbörös?
Figyelt kérdés
2014. okt. 10. 16:06
1/7 anonim válasza:
Igen! Minden fiút zavar.
Kivéve egyett, azt azt irta múltkor hogy nem zavarja, hát nem tudom, keresd meg, nevét már elfelejtettem, de majd mindjárt hozzászól. Ahogy hazaér a suliból.
2/7 anonim válasza:
Hol? Mennyire?
Egy pici nem zavar.
4/7 anonim válasza:
Én nem az vagyok, akit vártál :)
Már rég nem járok iskolába.
Jó pár nőt láttam már, egy kicsi szinte mindenkinek van.
Ha nőkről beszélünk és nem 14 éves gyerekekről.
5/7 anonim válasza:
A pasikat nem zavarja, legalábbis a nagy részüket. A maradék meg meleg és kritikus a nőkkel szemben, de az ő véleményükre nem kell adni.
Narancsbőre szinte minden nőnek van, alaktól, sőt, sporttól és étrendtől függetlenül.
6/7 anonim válasza:
Ha ez megnyugtat, maga Béres Alexandra mondta egyszer, h manapság annyi szemét van a kajákban, még az egészségesekben is, h szinte elkerülhetetlen dolog a narancsbőr. Neki is van, saját bevallása szerint.
7/7 anonim válasza:
Akkor zavar ha mellé még hájas is, látszik hogy sose sportol, meg semmi ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!