Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » L'Oreal Casting Creme Gloss...

L'Oreal Casting Creme Gloss 6354-et/630-at, Olia 6.35/6.3-at valaki próbálta már? Véleményeket szeretnék a színekről, mennyire vöröses?

Figyelt kérdés
Én most láttam a dm-ben a 6354-es sötét karamelt, a doboza is kicsit más volt mint a többinek, honlapon nem is találtam meg. Ha valaki próbálta írja le a tapasztalatait. Nem akarok nagyon vöröset, az nem baj ha egy kicsi vörös árnyalat van benne. Csak a dobozon ezek a képek nagyon csalókák.

2014. okt. 8. 19:54
 1/3 anonim válasza:
Nem tudom kipróbáltad-e már a festéket, de én most már a 2. drága, ammóniamentes festékkel jártam úgy, hogy semmi ereje nincs, szinte nem is látszik, hogy befestettem.
2014. okt. 28. 15:11
 2/3 A kérdező kommentje:

Én Loreal Casting Creme Glosst használtam eddig is, csak sokkal sötétebb árnyalatot, szóval nekem nincs bajom vele (nekem jól befogja), engem itt elsősorban konkrétan ezek az árnyalatok érdekeltek volna. De már döntöttem, úgyhogy most már mindegy. :) Bár továbbra is érdekel annak a véleménye, aki a felsorolt árnyalatok közül használta valamelyiket.

Azért köszi a választ! :)

2014. okt. 28. 18:42
 3/3 anonim válasza:
6354: sötétbarna, festett hajra: csak a fényben csillan meg a vöröses árnyalat, nem "nagyon" vörös.
2015. febr. 23. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!