L'Oreal Casting Creme Gloss vagy Schwarzkopf Color Mask?
Figyelt kérdés
A 600-as árnyalatot szeretném használni. Elég megviselt a hajam, nem szeretném tovább rontani a helyzetet, de már nem bírom ezt a lenövés. Melyik a kíméletesebb festék? Melyiknek tartósabb, szebb a színe? Tapasztalatok?? :)2014. szept. 2. 20:11
1/4 anonim válasza:
Egyik sem jobb a másiknál, miért nem veszel inkább valami minőségi cuccot fodrászkellékesben? Minden márkának van ilyen árnyalata. Megviselt hajra semmiképp nem a drogériás vacakokat kéne használni.
2/4 A kérdező kommentje:
Egyszer nagyon melléfogtam fodrászkellékes festékkel azóta nem vásárolok ott. Amúgy milyen márkájú festéket ajánlanál akkor?
2014. szept. 2. 23:35
3/4 anonim válasza:
Ha egyszerűbb színt akarnék, én a Casting Creme Gloss-szal megelégednék. Először és másodszorra azzal lett festve a hajam, és nagyon szép fényes volt a hajam egészen a kövi festésig. Minél többet kopott, annál szebb színe volt, egységesen kopott, és szebb volt a hajam állaga, mint festés nélkül (sajnos). Viszont később aztán kipróbáltam az 503-ast, és az kb. fekete lett, szóval jobb is, hogy a 600-ast választod, gondolom, abból lesz a sötétbarna...
A másikat nem ismerem, de nem hangzik jól.
Amúgy én is pár napja fodrászkellékesnél vásároltam, én is megszívtam, mert vörös helyett kb fekete lett a hajam valami lila fénnyel, úgyhogy már én is félősen válogatok, mindenesetre Kallost soha többet.......
4/4 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!