Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Schwarzkopf Brillance Intensiv...

Schwarzkopf Brillance Intensiv Color Creme - Vörösesfekete Organza befogja majd a hajamat?

Figyelt kérdés

Eredetileg sötétbarna a hajam, októberben festettem be utoljára feketére, de nekem "szerencsére" nem fokozatosan nől ki a festék a hajamból, ezért már több hejen, jóformán az egész fejemen már csak a barna látszik.

Most újítani akarok :) Ezért vettem ezt a színt, az arcom is fehér, sápadt, így lehet ez a szín majd feldobja...

A festéken rajta van, hogy a sötétbarnát is befogja, ott van a kép is, akkor sikerülhet, nem?:)

Szőkíteni biztos, hogy nem fogok előtte!:) Az nagyon széttroncsolja a hajat.

Van valiken hasonló tapasztalata?!

2009. jan. 30. 15:09
 1/3 A kérdező kommentje:

*Van valakinek hasonló tapasztala?!

Bocs a hibáért.

2009. jan. 30. 15:12
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát én csak annyit tudok mondani, hogy kétesélyes.

Attól, hogy a dobozra van valami írva az még nem biztos, sőt... de lehet neked szerencséd lesz.

Tudom, ez konkrétan semmit nem segít :D de majd még írnak mások is, hátha ők használták már ezt a festéket.

Sok sikert azért :)

2009. jan. 30. 15:18
 3/3 A kérdező kommentje:
Szerintem mások is csak ezt fogják mondani, amit te, de azért köszi :) Akkor kipróbálom, végülis a festék már megvan :D
2009. jan. 30. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!