Melyik dezodor szünteti meg tényleg a kellemetlen szagokat?
Kimutatták, hogy azok a deók, amik alumíniumot tartalmaznak, rákot okoznak. Méghozzá úgy, hogy felkened a deót, nem tud lebomlani az aluminium, felgyülemlik, kialakul a ciszta és rosszabb esetben más is. Én így jártam. Szép kis csomó alakult ki a jobb hónaljamban. Úgy kenegessétek magatokat aluminiumos vackokkal. Lehet venni aluminium mentes deókat, amik lehet, hogy nem olyan hatékonyak, többször kell használni, de legalább nem kell felvágni a hónodat, mint nekem.
Ami a sudoricát illeti, az nagyon erős. Vigyázni kell vele.
Sziasztok!
Szerintem a deo sokkal jobb, mert nem hagy nyomot se! Rexonából most amúgy is tök sok új illat van!
Az izzadás alpvetően nem rossz dolog, mert így hűti magát a szervezet. A gond az hogy az izzadságban megtelepedő baktériumoknak van rossz szaga. Tehát nem az izzadást kell gátolni hanem a baktériumok szaporodását.
Nekem ez vált be, mivel természetes növényi kivonatokkal oldják meg a mikróbák elszaporodását, így nem káros a bőrre.
Kicsit fura neve van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!