Mennyire káros ha minden nap megmosom a hajam?
Figyelt kérdés
Beszélgettem az amerikai unokatesómmal és mesélte, hogy ők (ő és a barátnői) minden nap hajat mosnak és, hogy az ott természetes. Itthon viszont az osztálytársaim rémdrámákat meséltek, hogy majd kihullik a hajam. Valaki próbálta már?2010. jan. 22. 18:11
11/13 anonim válasza:
én 2 naponta szoktam,nekem hozzászokott ehez,hogy 2 naponta,meg hát a zselé...ugye ezt is ajánlatos azért kimosni a hajról,én mindennap megteszem,szárítani nem mindíg szoktam,mivel rövid hajam van,még igy télen is nagyon hamar megszárad.
16/F
12/13 anonim válasza:
Nem, Hajas Laci nem sammpont reklámozott, hanem az aktuális hajtrendről beszélt, mire az egyik műsorvezető bűnbánóan mondta, hogy ő bizony minden nap most hajat. Erre hajas: nagyon helyes, ő is azt teszi! A sok mosástól biztosan nem fog hullani, a hajhullásnak mindig valami komolyabb oka van (pl. hormonális változások, szervi eredetű bajok), meg állítólag a fekete hajfestékben van egy olyan anyag, ami miatt idővel hullani kezd a haj.
13/13 anonim válasza:
4éve mosom a hajam mindennap. és eddig semmibaj sem történt. nemhullik...stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!