Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ciki, ha hajmosás után felcsat...

Ciki, ha hajmosás után felcsatolom a hajam, mielőtt zuhanyoznék? Sokan nem így szokták, de én nem szeretem, ha tusfürdő éri a hajamat.

Figyelt kérdés
Megmosom, leöblítem, felcsatolom, és utána kenem be magam tusfürdővel és zuhanyzom.

2014. okt. 5. 22:19
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Sokan úgy szokták, hogy hajmosás után rögtön bekenik magukat szappannal vagy tusfürdővel, majd leöblítik a hajukat és közben zuhanyoznak. Ha rövid hajam lenne, lehet, hogy így csinálnám, de hosszú hajjal nem szeretem. Pedig takarékosabb módszer lenne.
2014. okt. 6. 22:57
 12/15 anonim ***** válasza:
7-es vagyok, most picit váll alá érő a hajam, de 1 évvel ezelőttig a fenekem alá ért és akkor is így csináltam. :)
2014. okt. 7. 00:18
 13/15 A kérdező kommentje:
De amikor hosszú hajad volt, akkor ugye zuhanyzás előtt feltűzted, amikor a balzsam rajta volt a hajadon?
2014. okt. 7. 20:15
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem, ahogy írtam is, ugyanígy csináltam, mint most. :) Úgyis kimosom a balzsamot, 2 percig nem árt a tusfürdő... Meg hát... nem tudom, lehet, h én vagyok nagyon igénytelen, de én hajmosáskor a hátam meg se szoktam külön mosni nagyon, csak a vállam, meg a derekam, mivel a sampon meg a balzsam úgyis odafolyik és azért az ember háta nem piszkolódik annyira. :D
2014. okt. 8. 07:34
 15/15 A kérdező kommentje:

A tusfürdő nem árt a hajnak, de hosszú hajnál nem mosódik le zuhanyzás közben a hajról a balzsam, ha nem kötjük fel a hajat? Te nem szoktad a hátad ilyenkor megmosni, de én igen, és szerintem nekem lemosódna.

Lehet, hogy hülye kérdés :)

2014. okt. 8. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!