Miért pirosodik ki az arcom állandóan?
Reggel még fehéres színű (elvileg világos bőröm van), de délutánra mindig ilyen halvány pirosas színű lesz és ez nagyon zavaró :S Ma is reggel semmi, 2. vagy 3. óra után voltam a suli wc-ben belenézek a tükörbe még mindig semmi, de délután vásárolni mentem és egy ilyen áruházi tükörbe mikor belenéztem már ilyen pirosas voltam :((
És állandóan ez van.... Egyébként elég érzékeny a bőröm, hamar kiszárad, akkor hámlik is, de vannak pattanásaim is (mondjuk nem olyan sok).
Erre mi lehet a megoldás?
ez természetes, délutánra már bemelegedik a tested, és kipirulsz. lótsz-futsz a városban, tömegközlekedésen ülsz, vagy autóban. így szabadul meg a tested a fölösleges hőtől.
megoldás? jegeld az arcod XD viccen kívül, szerintem nem sok mindent, hacsak nem alapozó, de szerintem ez se ér semmit, mert a legjobb márka is "lekopik" délutánra a reklám ellenére is.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!