Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért pirosodik ki az arcom...

Miért pirosodik ki az arcom állandóan?

Figyelt kérdés

Reggel még fehéres színű (elvileg világos bőröm van), de délutánra mindig ilyen halvány pirosas színű lesz és ez nagyon zavaró :S Ma is reggel semmi, 2. vagy 3. óra után voltam a suli wc-ben belenézek a tükörbe még mindig semmi, de délután vásárolni mentem és egy ilyen áruházi tükörbe mikor belenéztem már ilyen pirosas voltam :((

És állandóan ez van.... Egyébként elég érzékeny a bőröm, hamar kiszárad, akkor hámlik is, de vannak pattanásaim is (mondjuk nem olyan sok).

Erre mi lehet a megoldás?

2010. jan. 22. 17:31
 1/4 anonim ***** válasza:

ez természetes, délutánra már bemelegedik a tested, és kipirulsz. lótsz-futsz a városban, tömegközlekedésen ülsz, vagy autóban. így szabadul meg a tested a fölösleges hőtől.

megoldás? jegeld az arcod XD viccen kívül, szerintem nem sok mindent, hacsak nem alapozó, de szerintem ez se ér semmit, mert a legjobb márka is "lekopik" délutánra a reklám ellenére is.

21/L

2010. jan. 22. 18:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Erre már én is gondoltam, hogy azért lehet ez, mert mondjuk sétálok az utcán kint 0 fok bemegyek valahova ott 20 fok és ez valami természetes folyamat, de akkor jön a kérdés, hogy máson miért nem látszik semmi? Másoknak tök szép egyenletes a bőrszínük, nekem meg nem :S
2010. jan. 22. 18:18
 3/4 anonim ***** válasza:
azért mert vékonyabb a bőröd, vagy az erek közelebb futnak a bőrfelszínhez
2010. jan. 24. 20:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem, akkor próbálok megbarátkozni ezzel a helyzettel... :)
2010. jan. 26. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!