Másodjára gyantáztam a lábam, eddig borotváltam. Az elsőnél maradtak ki szálak, ezt letudtam annak hogy még biztos első és azért nem lett tökéletes, viszont most akárhányszor átmentem egy felületen, ott hagyta a kis szálakat. Most úgy nézek ki mint aki 3 napja borotvált kb.
Mit nem csinálok jól? Gyantamelegítőm van, állandó hőmérsékleten van a patron is, de a kisebb szálak megmaradnak.
Gyanatázáskor legalább fél centis szőrnek kell lennie a lábadon, hogy a gyantába bele tudjon kapaszkodni. 1-2 milliméteres szőrt nem fog kiszedni a gyanta.
2014. okt. 3. 14:39
Hasznos számodra ez a válasz?
2/6 A kérdező kommentje:
Kár, ezt nem tudtam. Viszont amíg megnő fél centire az azért idő :)
A kozmetikus féle szemöldökgyantához vagy a bajuszhoz viszonyítottam, ott le tudja vinni mindet, bármekkora is.
2014. okt. 3. 14:47
3/6 anonim válasza:
A cukorpaszta leviszi a kisebbeket is. Én most arra tértem át, drágább, de jobb minden téren.
2014. okt. 3. 17:34
Hasznos számodra ez a válasz?
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi! milyen kiszerelésben és merre keressem?
2014. okt. 3. 17:41
5/6 anonim válasza:
Innen szoktam rendelni, ez több mint fél évig kitart.
én is a cukorgyantára adom le a voksomat, én a készítőtől rendelem, egy évre elegendő mennyiség postadíjjal együtt 4 ezer ft. ha gondolod privátban megadom a készítő email-címét. ( igen fél cm-es-re legalább meg kell növeszteni a szőrszálakat, hogy a cukorpaszta tudjon jól dolgozni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.