Suliba lehet raszta hajam?
Figyelt kérdés
Jövőre tizedikes leszek és azon gondolkozom, hogy nyáron raszta hajat növesztek. A fodrászom azt mondta hogy szívesen megcsinálná nekem. Azon gondolkoztam, hogy a suliba engednék-e, hogy raszta hajam legyen, vagy nem. Tudom, hogy jól néznék ki benne, az egyetlen gondom azzal van, hogy nem vagyok benne biztos, hogy nem csesznek-e le érte a suliba.2014. okt. 2. 17:01
1/7 anonim válasza:
igen, az én sulimba is járt egy rasta srác és nem lett hirtelen kopasz :)
2/7 anonim válasza:
Persze, hogy lehet, nem fognak szólni érte. Nekem a nyolcszínű hajamért sem szóltak :D
A sulis házirendek nem szoktak kitérni a hajviseletre, csak az öltözködésre (ne legyen túl rövid a szoknya, a rövidgatya, ne legyen kinn a lányok hasa; a pierging szokott tiltott dolog lenni), bár ahogy a mai iskolások öltözködnek, valószínűleg a tanárok már arra is sz.rnak magasról.
3/7 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy tiltja a házirend, de nem csessz ki magaddal.
4/7 anonim válasza:
Sulitól (magyarán a "befolyásosabb" tanárok erkölcsétől) vagy a fenntartó szervezettől (állam, egyház vagy alapítvány) függ.
Állami suliban okes, egyháziban ugy tudom nem mindenhol, alapítványi iskola meg nincs a környéken szvl azt nem tudom.
Nálunk van pár raszta srác, állami iskola.
5/7 Dackyy válasza:
Nem nagyon problémáznak, nekem is dreadlockom van, és senkit nem zavart (vagy csak nem mondta), szóval, egy próbát megér, viszont érdemesebb egy rasztával csináltatani
6/7 anonim válasza:
A raszta lényegében egy vallás. Szóval nem kéne, hogy bárhol is megszólják az embert ha raszta haja van.
7/7 Aolifu válasza:
Ha a punk hajamért nem szóltak le akk ezért se fognak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!