Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Raszta haj, igen vagy ne?

Raszta haj, igen vagy ne?

Figyelt kérdés

Hello, sajnos Mostanra teljesen elbizonytalanotottak hozzam kozel allo emberek :( azt mondják nem allna jol, meg hogy megbannam. De én 3 eve csak erre várok. (isokal miatt)

jelenleg valahol a hajam eléri a 60 centit, többivel 50 körül minimum. Szoval nem rovid.

valaki segitsen akinek rasztaja van, hogy mit szolt hozza a környezete, es hogy hol,csináltatta meg?

2014. okt. 2. 07:35
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem gusztustalan legyen szó nőről, vagy férfiról.
2014. okt. 2. 08:51
 2/10 anonim ***** válasza:

Én is mindig undorodtam ezektől a hajaktól.

Már nem is nagyon látok ilyen hajat. Lefőtt kávé.

2014. okt. 2. 09:02
 3/10 anonim ***** válasza:
Bevallom ez az egyik "divat" amitől a szőr is feláll a hátamon. A rassza haj számomra olyan mintha az illető emberke büdös, igénytelen, tetves valaki lenne. Ha ilyen ember jön velem szembe én akaratlanul is messzebbre megyek, nehogy valami bogarat átvegyek tőle. (tudom, hogy nem tetvesek, de a hatás olyan)
2014. okt. 2. 09:26
 4/10 anonim ***** válasza:
Fujjj en sem szeretem mivel igenytelenseg jele szerintem. Ugyanjs aboz hogy rasztas legyen ilugye bar nem kell hajatmosni es fesulkodni sem. Milyen igyenytelen ugye??
2014. okt. 2. 09:52
 5/10 anonim ***** válasza:
90%

4-es nagyon el vagy tévedve. Nem magától lesz rasztás hanem megcsinálják olyanra, és a lenövéseket is "ápolni" kell, a többség ugyanúgy mossa. Azt aláírom hogy van amikor tényleg ótvarul néz ki, de aki ad magára, annak lehetnek kultúrált, jól kinéző rasztái.

[link]

2014. okt. 2. 12:29
 6/10 anonim ***** válasza:
fatális nagy hiba beraztáztatni a hajad.. ahhoz kell egy stílus és aki csak meglát és fogalma nincs a rasztáról egyből azt a következtetést vonja le, hogy igénytelen vagy.
2014. okt. 2. 13:53
 7/10 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszik a raszta haj. Az meg látszik, hogy valaki igénytelen, vagy igényes, a raszta hajról, ha az ember egyébként ad magára, szerintem minimálisan asszociálnak mások az igénytelenségre.

Ennek ellenére én nem vállalnám be.

2014. okt. 2. 14:08
 8/10 anonim ***** válasza:
Annyit tennék még hozzá, hogy nem könnyen, de ki lehet bontani.
2014. okt. 2. 17:32
 9/10 makepeacenotwar válasza:
17 éves lány vagyok..kb másfél éve van rasztám.Nekem a barátom csinálta mivel ő is raszta :) Kis városban lakom ahol minenki ismer mindenkit..a reakciók érdekesek..mindenki azt fogja kérdezgetni hogy hogy csinálják stb..vann akinek tetszik és akár az öregebb korosztály is mosolyogva néz ránk ha meglát mindket..de igazából mindenki megnéz..mintha kirakatban lennél..néha beszólnak és füvesnek titulálnak..de ha a nagymamám is megbarátkozott vele
2014. okt. 8. 18:29
 10/10 makepeacenotwar válasza:
Még valami...ne hidd hogy egyből tökéletes lesz a hajad..kell neki minimum fél év de inkább 1 míg összeáll rendesen :) Ha úgy érzed illik a stilusodhoz és te szeretnéd akkor hajrá :)
2014. okt. 8. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!