Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » SOS! Közép-világosbarna...

SOS! Közép-világosbarna hajamat sőtétszőkére festeni mivel tudom?

Figyelt kérdés
szombatra muszáj lenne, fodrászhoz menni már nemtudok.. ilyen beyoncés sőtétszőkéről lenne szó, vagy picit talán annál sőtétebb.. itthon milyen festékkel tudom befesteni egyszerűen? ha valami olyat írtok amit rossmanba vagy dm-be nem lehet beszerezni légyszí irjátok le aztis hogy hol. KöSZöNöM
2010. jan. 21. 23:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Bemész bármelyik fodrászkellékesbe és adnak. Majd a baránőd befesti Neked! Esetleg Auschan,Tesco bő választék és hajminta is van a színről.

Ha gondolod eljössz hozzám:D Ecset fehér zománcfesték:D MAjd én keverek Neked olyan színt amilyet csak akarsz;-)

2010. jan. 21. 23:16
 2/4 anonim ***** válasza:
hajfestékkel. tudod. festék,hajra. sötétszőke.bijonszés.
2010. jan. 21. 23:17
 3/4 A kérdező kommentje:
és a fodrászkellékesbe milyet kérjek? nem teszi tönkre a hajam? nem lesz narancssárga?:S
2010. jan. 21. 23:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Loréal Féria P01 vagy Préférence világosítós rá van írva

de vigyázz mert vörösödni fogsz

2010. jan. 22. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!