Mit csináljak a hajammal?
eredeti göndör a hajam, reggelente vasalom de mire kilépek a házból begöndörödik..:( hiába fújok rá hajlakkot, hajhabot, hajvédőt, hajformázót etc...semmi sem hat:S ajánlanátok valamit?
16L
"okosan ugassál
Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést."
ostoba ember:D:D
hát ja, már kezdek beletörödni:(
Nekem is göndör a hajam. 4-5 naponta körkefével és hajszárítóval kiegyenesítem. Igaz, nem marad full egyenes, de szép hullámos állaga lesz, sokkal szebb, mint a szögegyenes, és ilyesmin áll:
Amúgy én nyirkos időben, szóval ősszel-télen (már mostanában is) sapka alá gyűröm a hajamat, és csak a buszon veszem le, így nem pöndörödik be a hajam, nem lesz szöszös. Szóval hordj sapkát, amikor csak teheted, már ha nem zavar, hogy be kell tűrnöd a hajad a sapi alá. Javaslom a csöves sapkát meg azokat a franciásokat, azok alá lehet gyűrködni.
Szóval a körkefés módszert lesd el a fodrászoktól, beszárításnak hívják ezt a dolgot, és otthon csináld, így hanyagolhatod a mindennapos hajsütést. Biztos voltál már fodrásznál, aki vágás után kiegyenesített körkefével a hajad, na arról beszélek én is.
vagy pedig:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!