Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ez normális a szőkített...

Ez normális a szőkített hajnál, vagy valamit elrontott a fodrászom?

Figyelt kérdés

Teljesen el vagyok keseredve a hajam miatt.:( Hosszú, egyenes, elég vékony szálú hajamat két hete aranyszőkére festették (világos barnáról). Amikor kijöttem a fodrásztól még elégedett voltam az eredménnyel, de kb a második, harmadik hajmosás után már látszott hogy kész katasztrófa a hajam. Az egész csutka száraz, szénakazal jellegű, hiába teszek rá balzsamokat, hajápoló krémeket, olajakat, semmi sem segít rajta. Napról napra töredezettebb a vége, és a tetejétől az aljáig egy merő, kifésülhetetlen gubanc az egész. Hajmosás után szó szerint kifésülhetetlen, hiába használok rá bármit, a hajszálaim pedig vizesen úgy nyúlnak mint a gumi. Már látom hogy az egész hajam menthetetlenül tönkre ment, lesz 3 év mire lenövesztem. Azért is elkeserítő mert előtte évekig direkt nem festettem, vigyáztam rá, hogy szép és egészséges legyen.

Nem értem hogy mi történt, sosem volt még szőkítve a hajam, másnak is ilyen lesz a haja?

2014. szept. 29. 10:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez sajnos előfordul. Érdemes lett volna egy tincsen kipróbálni a festéket, de most már mindegy.
2014. szept. 29. 11:05
 2/3 anonim ***** válasza:

Tényleg tönkrement a hajad, ha vizesen nyúlik, szárazon törik, akkor annak annyi...

Ha festett volt a hajad, le kellett szőkíteni. Ez valószínűleg erős anyaggal történt. Sajnos sok fodrász nem tartja be az "inkább többször, de gyenge oxidálószerrel" tanácsot, és nekiesik az erőssel, mert az hamar produkál eredményt.

Én lehet, hogy visszamennék és megmutatnám, mit csináltak. Aztán mondjanak pakolásokat, praktikákat, amivel javítani lehet a helyzeten.

2014. szept. 29. 12:16
 3/3 anonim válasza:
+ A panaszkönyvet töltsd ki!! Írd bele a "mester" nevét is. Ezzel az utánad következők haját óvod meg.
2014. szept. 29. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!